Att börja om på nytt efter 28 år i fängelse


Lyssna på en fascinerande livshistoria som bevisar att det är möjligt att börja om på nytt även när du varit längst ned på botten.

Annika Östberg spenderade 28 år i ett amerikanskt fängelse för medverkan till två mord. Trots de fruktansvärda handlingarna hon begick i april 1981 har hon funnit sätt att gå vidare i livet. Annika är ett levande bevis på att det går att försonas med sig själv och finna hopp även när det är som mörkast. Alla människor gör saker de ångrar, men det finns alltid en väg framåt.

En föreläsning med Annika ger en unik inblick i hur det är att avtjäna ett livstidsstraff i ett amerikanskt fängelse samt hur det är möjligt att förlåta sig själv. Det är definitivt en insiktsfull och gripande föreläsning som inte liknar någon annan.

I nästan 30 år satt Annika Östberg i fängelse för medverkan till dubbelmord. Idag är hon frisläppt och föreläser om hur hon lyckats förlåta sig själv för att gå vidare med sitt liv.


referenser


Kalmar teaterförening

Andrea Gillman, Verksamhetsutvecklare & programansvarig

Annika delgav en otroligt stark livshistoria som var både inspirerande, hjärtskärande och fylld med hopp. Både vi på Kalmar teaterförening och våra besökare var otroligt nöjda med Annika


Marica Hammarlund

Fantastisk föreläsning, den bästa jag lyssnat på och då har jag lyssnat på många föreläsare. Gripande och man fick sig en tankeställare att man tar allt i livet för givet. Skulle gärna lyssna på Annika igen och rekommenderar henne varmt.


Vovven & Jag

Vera Nyström

Över all förväntan! Trots mindre format och mindre antal deltagare så blev föreläsningen SÅ bra. Med proffsighet, inlevelse och värme besvarade Annika alla frågor. Stort tack!

Boka Föreläsning med

ANNIKA ÖSTBERG